Lotte Esthétique - Biologische Rimpelcorrectie

Biologische rimpelcorrectie - De methode

Billabong's Werelds meest innovatieve biologische rimpelcorrectiemethode

Naarmate we verouderen maakt ons lichaam minder collageen aan. Dat is erg spijtig, want collageen is datgene wat onze huid glad en stevig maakt. Dit proces van afnemende collageen productie heet 'collagenase'. Hoe langer we het collagenaseproces in ons lichaam kunnen uitstellen of hoe meer we het proces kunnen verminderen, hoe minder snel onze huid zal verouderen. Nog mooier is het, wanneer we de collageenproductie (collageensynthese) kunnen bewerkstelligen of stimuleren. Collageensynthese is namelijk het proces waarin collageen wordt aangemaakt.

Naast het collagenaseproces staat de huid ook nog bloot aan allerhande verouderende invloeden van buitenaf (schadelijke stralingen uit het zonlicht, uitdroging door airco of verwarming, milieuvervuiling etc.) De betere schoonheidsinstituten en klinieken bieden momenteel verschillende, zeer doeltreffende biologische rimpelcorrectiemethoden die, met behulp van apparatuur en/of naaldjes, de productie van collageen in het lichaam stimuleren en zo op effectieve wijze rimpels corrigeren en een verslapte huid doen verstevigen. Deze betere schoonheidsinstituten en klinieken kunnen nu een geheel nieuwe en zeer gebruiksvriendelijke biologische rimpelcorrectiemethode aan hun behandelingsaanbod toevoegen. Deze methode heet Ageless by Billabong Beauty.

Ageless by Billabong Beauty is een rimpelcorrectiemethode die beide aspecten van huidveroudering aanpakt zonder dat er chirurgische ingrepen, apparatuur of naalden aan te pas komen. De Ageless by Billabong Beauty methode is beloond met drie wereldwijde patenten vanwege de unieke en baanbrekende technieken die in de ontwikkeling van Ageless by Billabong Beauty gebruikt zijn.

Ageless is een rimpelcorrectiesyteem die u zichzelf kunt toedienen. Dit systeem zorgt ervoor dat de huid overdag met behulp van krachtige anti-oxidanten beschermd wordt tegen huidverouderende invloeden van buitenaf. 's Nachts, wanneer het lichaam tot rust komt en zich kan gaan richten op regeneratie, stimuleert Ageless by Billabong Beauty weer tot collageen aanmaak. Ageless brengt de veroudering van de huid niet alleen een halt toe, maar geeft de huid letterlijk een verjonging. Rimpels kunnen nu gaan vervagen in een tempo dat volgens klinische resultaten 2 maal zo hoog ligt als het tempo waarmee retinol rimpels vervaagt, en dat zonder de mogelijkheid op de schadelijke bijwerkingen die retinol mogelijk kan hebben!